Få ut mesta möjliga av en tvätthall

Att hålla bilen ren och fräsch är en självklarhet för många. Och om det inte är det för dig borde du verkligen se fördelarna med att göra rent bilen med jämna mellanrum. En ren lack rostar inte lika lätt och håller längre. Samt att bilen ser mycket snyggare ut när den är ren och fräsch.

Gör det själv – steg för steg

För bästa möjliga resultat bör du alltid applicera avfettning innan du börjar tvätta bilen. Avfettningen bör appliceras i nederkant av bilen och låt det verka en stund innan du sköljer av bilen med högtryckstvätten.

Att tvätta bil i en tvätthall är enkelt eftersom allt redan finns på plats.

När du sedan sköljt av avfettningen är det dags att schamponera bilen. Och eftersom en biltvätt Göteborg erbjuder schampo är det inget du själv behöver köpa till. Tryck endast på rätt knapp och använd borsten för att göra rent hela bilen uppifrån och ner.

Spola sedan av bilen igen och kontrollera att du fått bort allt smuts. Om inte, upprepa schamponeringen en gång till.

Det bästa med biltvätt Göteborg är alla de smarta funktionerna som finns tillgängliga. Med endast ett knapptryck kan du applicera ett lätt lager av vax på hela bilen. Utan att egentligen behöva anstränga dig.

Och för bästa möjliga resultat bör du ta med dig en microtrasa att torka bilen torr med efter tvätten.

Lämna in bilen

Väldigt många väljer att lämna in bilen på biltvätt Göteborg med jämna mellanrum. Eftersom alla inte har tid att stå i en tvätthall varje gång bilen blivit lite smutsig är det ett praktiskt alternativ att fundera över. Och det behöver faktiskt inte vara dyrt att lämna in bilen för en rejäl tvätt ibland. Faktiskt så lönar det sig i längden eftersom lacken håller sig fräsch längre. Ett hett tips är att passa på att byta däck innan du tvättar bilen, sök på däckbyte göteborg om du bor där för att  hitta en verkstad som erbjuder både däckbyte och biltvätt, så slår du 2 flugor i en smäll:)