Inspektera rören och undvik framtida problem

Du som ofta har problem med avloppet hemma bör beställa en rörinspektion. På så sätt får du reda på hur det står till med avloppet och vad som orsakar alla problem du upplever. Det är ett effektivt sätt att få bukt med stopp i avloppet, långsam avrinning och även dålig lukt som sprider sig i hemmet.

Vad är en rörinspektion?

Vid en rörinspektion Stockholm förs en kamera in i avloppet och filmar insidan. I en helt nybyggd fastighet kan det här vara överdrivet. Men om du upplever problem med avloppet kan det ändå vara nödvändigt.

I lite äldre fastigheter är det dock mycket vanligare med avloppsproblem. Ett system som installerats för många långa år sedan har slitits ner med åren. Ibland kan det även vara nödvändigt att byta ut hela avloppet.

En rörinspektion Stockholm kan ge dig svar på många frågor du har.

Lösningar på problem med avloppet

Efter att en rörinspektion Stockholm har blivit utförd får du information om vad som finns i ditt avlopp och vilka problem som måste lösas. En enkel rörspolning med högtryckstvätt kan ta hand om många olika problem med avloppet. Tyvärr är det dock inte så enkelt alla gånger.

Du vet säkerligen om att ett stambyte är både krångligt, omständligt och dyrt. Oroa dig inte! Det finns en annan lösning på ett gammalt och slitet avlopp. Du kan nämligen utföra en relining av avloppet och på så sätt slippa ett helt stambyte.

Vad är då relining Stockholm och vad innebär det? Hela familjen kan bo kvar i fastigheten under arbetes gång. Dessutom slipper du byta ut kök och badrum. Vilket gör relining till en mycket billigare lösning än ett stambyte.

Genom att tillföra ett material på insidan av avloppsrören blir de som nya igen. Arbetet utförs oftast med hjälp av tryckluft och går relativt snabbt.