De hetaste smakerna från Extreme, Ace superwhite, Pablo snus och Swave!

Vitt snus har på senare år blivit alltmer populärt bland snusare i framförallt Sverige. Det är ett snus som inte färgar tänderna och ger en diskretare användning. Det finns en mängd olika varumärken som erbjuder olika sorter av vitt snus på marknaden. Vi på redaktionen har tagit på oss uppdraget att testa 15 olika sorter av vitt snus från varumärken som Extreme, Ace superwhite, Pablo snus och Swave för att hjälpa dig att hitta din nya favorit.

 1. Extreme Ice Cold: Denna produkt har en frisk och kylande smak av mentol och pepparmint, vilket ger en känsla av svalka i munnen. Smaken är behaglig och kan vara ett bra val för de som vill ha en mildare mintsmak. En väldigt fräsch produkt!
 2. Ace superwhite cool mint: Denna produkt har en svalkande mintsmak med en lätt sötma och inslag av eukalyptus, vilket ger en frisk och uppfriskande känsla i munnen. Smaken är mycket fräsch och är en av de populära sorterna från Ace.
 3. Pablo Ice Cold: Den här sorten har en snabbt svalkande mintsmak med en touch av vanilj som ger en len och rund smakupplevelse. Vaniljtouchen ger en mjukhet till smaken och gör den mer balanserad.
 4. Swave Polar: Denna produkt har en välbalanserad mintsmak med en lätt sötma och friskhet som ger en krispig smakupplevelse. Smaken är inte för intensiv och passar perfekt för de som vill ha en mildare mintsmak.

Alla dessa fyra sorter av vitt snus är idealiska för de som gillar en mintig smak och vill ha en fräsch och svalkande känsla i munnen. Valet beror på personliga preferenser, men alla är bra alternativ för att prova på om du är ny användare av vitt snus.

 1. Extreme Wintergreen: Denna produkt har en stark och kryddig smak av wintergreen som ger en intensiv smakupplevelse. Smaken är starkare än andra mintsorter och är därför idealisk för de som gillar en mer robust smak.
 2. Ace superwhite black: Denna produkt har en fyllig och kraftfull smak av lakrits och anis som ger en lätt beska i slutet. Smaken är intensiv och passar perfekt för de som gillar en smak med karaktär.
 3. Pablo Black: Den här sorten har en mörk och robust smak av tobak och kaffe som ger en kraftfull och intensiv smakupplevelse. Smaken är mer robust än andra sorterna och är därför ett bra alternativ för de som söker en stark smak.
 4. Swave Ebony: Denna produkt har en mjuk och rund smak av mörk choklad och vanilj som ger en len och behaglig smakupplevelse. Smaken är mildare än andra sorterna och passar perfekt för de som vill ha en mildare smak som är mer behaglig. Passar perfekt till ett glas vin.
 5. Extreme Original: Denna produkt har en klassisk smak av tobak med en lätt sötma och en rökig ton i eftersmaken. Smaken är perfekt för de som gillar tobakssmaken men vill undvika tobak.
 6. Ace superwhite classic: Denna produkt har en mild och välbalanserad smak av tobak med en lätt sötma och en lätt kryddighet i slutet. Smaken är mildare än andra sorter och passar perfekt för de som vill ha en mildare tobakssmak.

Alla dessa sorter av vitt snus är unika på sitt sätt och passar för olika smakpreferenser. Valet beror på personliga preferenser och vad man letar efter i en produkt. De flesta av dessa produkter kan enkelt hittas online och beställas hem, så man kan lätt läsa på om dem innan man köper dem. Det är också värt att notera att smakupplevelsen kan variera från person till person, och det är viktigt att hitta sin favoritsmak genom att prova olika sorter.

 1. Pablo White: En mild och fräsch smak av tobak med inslag av citrus och en lätt sötma.
 2. Swave Classic: En mjuk och fyllig smak av tobak med en lätt sötma och en aning av lakrits i slutet.
 3. Extreme Red Bull: En fruktig och energisk smak av Red Bull med en lätt kolsyra som ger en intensiv smakupplevelse. Fräsch!
 4. Ace superwhite energy: En frisk och fruktig smak av energidryck med en lätt sötma och en krispig känsla i munnen. En succé bland oss i redaktionen.
 5. Pablo Energy: En fruktig och uppiggande smak av energidryck med inslag av lime och en lätt syrlighet.

Dessutom har teknologin och e-handeln medfört möjligheter för oss konsumenter att enkelt hitta och beställa dessa produkter online. Detta gör det lättare än någonsin att få tillgång till dina favoritsorter av vitt snus och även prova nya smaker. Det är viktigt att påpeka att smakupplevelsen av vitt snus kan vara individuell och variera från person till person. Vissa personer föredrar en mer intensiv smak medan andra föredrar en mildare smakprofil. Därför är det en god idé att läsa på om de olika produkterna, som ZXS Chill innan du bestämmer dig för att beställa dem

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att vitt snus är en populär produkt som erbjuder en diskret och skonsammare användning. Det finns många olika varumärken som erbjuder olika smaker av vitt snus på marknaden. Efter att ha testat 15 olika sorter från varumärken som Extreme, Ace superwhite, Pablo snus och Swave kan vi konstatera att det finns ett brett utbud av smaker att välja mellan, från friska och svalkande mintsmaker till kraftfulla tobakssmaker och fruktiga smaker av energidryck. Var och en av de 15 testade sorterna av vitt snus hade sin egen unika smakprofil och konsistens, och vi kan rekommendera dem alla till olika typer av snusare beroende på deras preferenser. Vi hoppas att vår testning och recension av dessa olika varianter av vitt snus kan hjälpa dig att hitta en ny favorit bland dessa varumärken.