Lokalvård och storstädning Stockholm

När du vill ha hjälp med städning hemma eller på företaget, är det viktigt att du finner en städfirma Stockholm du kan lita på. Beroende på dina behov måste de också erbjuda de tjänster du önskar. I det fallet delar ofta en städfirma upp sina tjänster till företag respektive privatpersoner.

Till företag är det vanligt att de erbjuder allt från lagerstädning och butiksstädning till kontorsstädning. De flesta gånger kombineras också de tjänsterna med fönsterputsning, byte av entrémattor med mera. Det finns också de städfirmor som erbjuder byggstädning och andra mera nischade tjänster.

Ytterligare en tjänst som de erbjuder till såväl företag som privatpersoner är flyttstädning. Vid flytt av företag och städning av gamla lokaler är det viktigt att du anlitar en professionell samarbetspartner. Anledningen till det är att du vill ha allt klart och kunna koncentrera dig på din verksamhet så fort som möjligt.

Storstädning Stockholm

När det gäller storstädning eller visningsstädning är det i huvudsak en tjänst som en städfirma erbjuder till privatpersoner. Här är det många olika ålders och samhällsgrupper som utnyttjar den tjänsten. Det kan vara äldre som redan har regelbunden hemstädning, medan också allt från ensamstående och par till barnfamiljer utnyttjar tjänsten.

Storstädning Stockholm innebär allt som du utför i en hemstädning. Utöver det rensas garderober och alla förvaringsytor rena. Det handlar helt enkelt om den stora städningen du normalt utför två till tre gånger om året.

Hemstädning Stockholm

Sist men inte minst ska vi tala om hemstädning Stockholm. En tjänst som är mycket vanlig hos alla städfirmor. När du jämför med storstädning Stockholm är det precis samma sak. Den enda skillnaden är att det är en regelbunden och mindre version av samma tjänst.

Vid alla städtjänster till privatpersoner, har du också rätt till RUT avdrag på upp till 75 000 kronor. Varje gång får du 50 % avdrag på arbetskostnaden.